Training Sessions

Squad Day Start Time Duration
Development Monday 18:30 60 minutes
B Squad Monday 19:30 60 minutes
A Squad Monday 19:30 60 minutes
Fitness Monday 19.30 60 minutes
Tadpole Tuesday 18.30 30 minutes
B Squad Tuesday 19.00 60 minutes
A Squad Tuesday 18:30 90 minutes
Development Wednesday 19:30 60 minutes
A Squad Wednesday 19:30 60 minutes
Tadpole Thursday 18:30 30 minutes
Development Thursday 19:00 90 minutes
B Squad Thursday 19.00 90 minutes
A Squad Thursday 18:30 120 minutes
Tadpole Friday 18:30 30 minutes
Tadpole Friday 19:00 30 minutes
Development Friday 18:30 60 minutes
B Squad Friday 19:30 90 minutes
A Squad Friday 19:30 90 minutes
Masters Saturday 08:00 60 minutes
Tadpole Sunday 16:30 30 minutes
Development Sunday 16.00 30 minutes
Development Sunday 16:00 60 minutes
B Squad Sunday 17.00 90 minutes
A Squad Sunday 17.00 90 minutes
back to top